Однапред Трансфер случаи

Обновеното напредување Трансфер случаи

Имаме нови и обновени предмети за авансно пренесување по најконкурентни цени на пазарот. Нашата предност за трансфер нуди оптимална издржливост и додава голема вредност на секој професионален камион или среден или тежок. Ако ви требаат посебни информации за Advance / Случај за пренос на Terex, ве молиме, погледнете ги нашите Упатства за услуги за напредување и делови подолу за да можете да ги посочите спецификациите што ви се потребни.

Ние сме едно решение за да се услужи случаи трансфер. Можеме да ги собереш, демолира, обнова, и вратете го предметот за пренос на Advance назад во фабричките спецификации и ве покриеме со нашите 1 година гаранција. Ние исто така ја складираме целата линија на случаи на трансфери на Фабко и Меритор и ги имаме подготвени да ги испраќаат домашни или на меѓународно ниво.

Advance 306 Transfer Cases for sale
Проверете го нашиот инвентар за предмети за трансфер

однапред 306 transfer case model specifications

моделбрзина (вртежи во минута)Input Torque (lb-ft)коефициентиТежина (lbs)материјалFront Output Center DistancesRear Output Center DistancesLubrication SystemFeatures
3063000120001:1 или 0.85:1 или 2.5:1425алуминиум8.46” Drop8.46" Dropпоздравниот (Pressurized Option)Air Engaged front axle disconnect (std), Spring shift to high, Air shift to low

Јавете ни се на 407-872-1901 да разговараме со нашите експерти со бројот на моделот на предметот за трансфер на случајот или спецификациите на апликацијата за да се распрашаме за нашите актуелни единици на залиха. Ние брод на меѓународно ниво.

Повик денес
Ни е-мејл

Нашите овластени техничари можат да помогнат во потврдувањето на компатибилноста на деловите во случајот Advance Transfer Case, а исто така да лоцираат тешко достапни делови или делови за предмети за Advance transfer, кои не се наведени на нашата страница. Ние сме овластен Meritor / Дистрибутер на Fabco и продава само 100% оригинални производи директно од Meritor. Ако ви треба помош наоѓање на делови што треба, не двоумете се да ни се јавите и да разговарате со нашиот специјалист за случаи за трансфер напредување.

⟶ Ние исто така купуваме Terex – Предни јадра. Јавете ни се за понуда или Контактирајте не денес да разговараат за вашиот специфичен случај трансфер треба ⟵

Проверете нашата онлајн Камион делови Магазин

Transmission


преноси


Transfer Case


трансфер на случаи


погонска


погонски осовини


камион оски


камион Оски


камион pto


камион PTOs


разлики камион


диференцијали


пренос делови


пренос Делови


диференцијални Делови


диференцијални Делови


Трансфер на случај Делови


Трансфер на случај Делови


pto делови


PTO Делови


Transmission


преноси


Transfer Case


трансфер на случаи


погонска


погонски осовини


камион оски


камион Оски


камион pto


камион PTOs


разлики камион


диференцијали


пренос делови


пренос Делови


диференцијални Делови


диференцијални Делови


Трансфер на случај Делови


Трансфер на случај Делови


pto делови


PTO Делови


transmission warranty

диференцијали, преноси, трансфер на случаи & PTOs се нови и изградена од страна про Gear и покриени со една година, неограничен гаранција километражата. *види гаранција. Сите други гаранции кои се на производителот.