Изградена Кларк Разликите

Илјадници изградена Кларк разлики во парк подготвен да брод денес.

Rebuilt Clark differential for sale. We can deliver your rebuilt Clark differential by tomorrow, with worldwide shipping available. Ние акции изградена Кларк разлики и делови. контакт our Clark parts experts today. Ние сме ви едношалтерски обновеното Кларк диференцијални продавница. Ние сервис и да ја инсталирате било која и сите, обновил Кларк диференцијали.

Ние, исто така, акциите на прстен и крило сетови, лого колекции, печати и повеќе делови на попуст!

Ние може да се поправи, remove or rebuild your existing Clark on site, во нашата држава на уметноста објект, or ship your Clark differential Worldwide and all differentials rebuilt by Pro Gear are covered with a one year, неограничен гаранција километражата. Нашите делови оддел акции секој можен дел можеби ќе треба, како и тешко да се најде делови и надвор од производство на предмети. We can locate any part for any Clark ever made.

rebuilt Clark differentials
Кларк осовина Спецификации
модел Спроведување Д-Р капацитет(КИЛОГРАМ) Достапно Сооднос Достапно песна опсег во(ММ) ме. Рим (dual) големина Воздушни кочници Големина разл & Кар Rong Gear Диа. ВО(ММ) Планетарен пренос сооднос
BD 45-60 тандем 50,000 (22,680)
БКТ 155,000 (70,310)
9.14 – 22.35 72 – 98.5 (1,828.8 – 2,502) 20 16.5 x 7 (419.1 x 177.8) 13.875 (352.4) 3,529
BD 50-60 тандем 50,000 (22,680)
БКТ 150,000 (68,040)
9.14 – 22.35 73.62 – 100.12 (1,870 – 2,543)
74.12 – 100.62 (1,882.6 – 2,555.7)
20
24
16.5 x 7 (419.1 x 177.8)
20 x 7 (508.0 x 177.8)
13.875 (352.4) 3,529
BD 57000 тандем 60,000 (27,220)
БКТ 175,000 (79,380)
8.67 – 21.76 90.12 – 100.12 (2,289 – 2,543)
90.62 – 100.62 (2,301.7 – 2,555.7)
20
24
16.5 x 7 (419.1 x 177.8)
20 x 7 (508.0 x 177.8)
16.375 (416) 3,529
D 65200 тандем 60,000 (27,220)
БКТ 175,000 (79,380)
8.46 – 21.76 80.12 – 100.12 (2,035 – 2,543)
80.62 – 100.62 (2,147.7 – 2,555.7)
20
24
16.5 x 7 (419.1 x 177.8)
20 x 7 (508.0 x 177.8)
16.375 (416) 3,529
BD 71000 тандем 80,000 (36,290)
БКТ 250,000 (113,400)
9.00 – 22.60 80.62 – 109.88 (2,047.7 – 2,791) 24 20 x 7 (508.0 x 177.8) 16.375 (416) 3,666
BD 91000 тандем 100,000 (45,360)
БКТ 250,000 (113,400)
9.00 – 22.60 86 – 111 (2,184.4 – 2,819.4) 24 20 x 7 (508.0 x 177.8) 16.375 (416) 3,666
BD 101000 тандем 100,000 (45,360) БКТ 300,000 (136,080) 11.46 – 28.77 92 – 117 (2,336.8 – 2,819.4) 25 20 x 7 (508.0 x 177.8) 16.375 (416) 4,666
BD 121000 тандем 120,000 (54,430)
БКТ 500,000 (226,800)
12.31 – 15.27 106 (2,692.4) 25 20 x 7 (508.0 x 177.8) 18.5 (470) 4,666
*Рејтингот може да се разликуваат со примена

Проверете нашата онлајн Камион делови Магазин

Transmission

преноси

Transfer Case

трансфер на случаи

Driveshaft

погонски осовини

truck axles

камион Оски

truck pto

камион PTOs

truck differentials

диференцијали

Transmission parts

пренос Делови

Differential Parts

диференцијални Делови

Transfer Case Parts

Трансфер на случај Делови

pto parts

PTO Делови

transmission warranty

диференцијали, преноси, трансфер на случаи & PTOs се нови и изградена од страна про Gear и покриени со една година, неограничен гаранција километражата. *види гаранција. Сите други гаранции кои се на производителот.