Terex Трансфер случаи

Обновени случаи на трансфер на Terex

Имаме нови и обновени случаи на трансфер на Terex по најконкурентни цени на пазарот. Нашите случаи за трансфер Terex нудат оптимална издржливост и додаваат голема вредност на секој професионален камион или среден или тежок. Ако ви требаат посебни информации во врска со случајот со пренос на Terex, ве молиме, погледнете ги нашите Упатства за услуги и делови Terex подолу за да можете да ги посочите спецификациите што ви се потребни.

Ние сме едно решение за да се услужи случаи трансфер. Можеме да ги собереш, демолира, обнова, и вратете го вашиот случај за пренос на Terex назад во фабричките спецификации и ве покриеме со нашите 1 година гаранција. Ние исто така ја складираме целата линија на случаи на трансфери на Фабко и Меритор и ги имаме подготвени да ги испраќаат домашни или на меѓународно ниво.

Terex 306 Transfer Cases for sale
Проверете го нашиот инвентар за случаи за пренос на Terex
Повик денес
Ни е-мејл

Terex 306 transfer case model specifications

моделбрзина (вртежи во минута)Input Torque (lb-ft)коефициентиТежина (lbs)материјалFront Output Center DistancesRear Output Center DistancesLubrication SystemFeatures
3063000120001:1 или 0.85:1 или 2.5:1425алуминиум8.46” Drop8.46" Dropпоздравниот (Pressurized Option)Air Engaged front axle disconnect (std), Spring shift to high, Air shift to low

Јавете ни се на 407-872-1901 да разговараме со нашите експерти со бројот на моделот на Terex Transfer Case или спецификациите на апликацијата за да прашате за нашите актуелни единици на залиха. Ние брод на меѓународно ниво.

Our certified technicians can help with confirming Terex Transfer Case part compatibility and also locate the hard to find parts or Terex transfer case parts not listed on our site. Ние сме овластен Meritor / Дистрибутер на Fabco и продава само 100% оригинални производи директно од Meritor. Ако ви треба помош наоѓање на делови што треба, не двоумете се да ни се јавите и да разговарате со нашиот специјалист за случаи за трансфер Terex.

⟶ Ние исто така купуваме Terex – Предни јадра. Јавете ни се за понуда или Контактирајте не денес да разговараат за вашиот специфичен случај трансфер треба ⟵

Проверете нашата онлајн Камион делови Магазин

Transmission


преноси


Transfer Case


трансфер на случаи


погонска


погонски осовини


камион оски


камион Оски


камион pto


камион PTOs


разлики камион


диференцијали


пренос делови


пренос Делови


диференцијални Делови


диференцијални Делови


Трансфер на случај Делови


Трансфер на случај Делови


pto делови


PTO Делови


Transmission


преноси


Transfer Case


трансфер на случаи


погонска


погонски осовини


камион оски


камион Оски


камион pto


камион PTOs


разлики камион


диференцијали


пренос делови


пренос Делови


диференцијални Делови


диференцијални Делови


Трансфер на случај Делови


Трансфер на случај Делови


pto делови


PTO Делови


transmission warranty

диференцијали, преноси, трансфер на случаи & PTOs се нови и изградена од страна про Gear и покриени со една година, неограничен гаранција километражата. *види гаранција. Сите други гаранции кои се на производителот.