kabijakan privasi2019-01-03T16:22:16-04:00

Saha kami

Alamat ramatloka kami téh: https://www.progearandtransmission.com.

Naon data pribadi urang kumpulkeun na naha urang kumpulkeun deui

cookies

Lamun ninggalkeun comment on situs kami anjeun bisa milih-ka nyimpen ngaran anjeun, alamat surélék tur ramatloka di cookies. Ieu keur genah anjeun ku kituna anjeun teu kudu eusian rinci anjeun deui mun anjeun ninggalkeun comment sejen. cookies ieu bakal lepas pikeun sataun.

Eusi study tina situs web lianna

Artikel dina situs ieu bisa ngawengku kandungan study (e.g. video, gambar, artikel, jeung sajabana). Eusi study tina situs web lianna behaves dina cara nu sarua pasti sakumaha lamun nganjang geus ngadatangan Website séjén.

jaba ieu bisa ngumpulkeun data ngeunaan anjeun, make cookies, Lebetkeun tambahan tracking pihak-katilu, sarta ngawas interaksi anjeun kalayan eta eusi study, kaasup tracing interaksi anjeun kalawan eusi study lamun boga akun tur asup ka ramatloka nu.

Naon hak Anjeun gaduh leuwih data anjeun

Anjeun tiasa menta nu urang mupus data pribadi wae urang tahan upami anjeun. Ieu teu kaasup data wae urang anu wajib tetep keur administrasi, sah, atawa kaperluan kaamanan.

privacy policy
Call Now Button
CALL US
bagian