Изградена Роквел Разликите

нови, користени и повторно изграден шахтите диференцијални оска Роквел подготвени да брод во светот!

Ние акции сите модели Роквел Диференцијални:

Обновеното Роквел диференцијалниВклучувајќи Роквел разлики камион и опрема од тандем погонските оски, пред кормилари оска на разликите една оска, вклучувајќи ги и новите, користени и повторно изграден шахтите диференцијални оска подготвени да брод во светот! We also buy and sell Rockwell differentials and Rockwell differential cores in need of rebuilding. Ние, исто така, купи делови за попис. Ние акции било Роквел Диференцијални делови вашиот магазин можеби ќе треба да ги обноват единици како што се подготвуваат, случаи, заптивки, дихтунзи и лого колекции; одлично за на автопат, надвор автопат, индустриски, земјоделски, градба, рударството и сеча.

Buy Rebuilt Rockwell Differentials and Rockwell truck equipment at a warehouse discount price.

Ние сме ви делови тешките камиони и опрема супер продавница. Ако ти треба 10 предмети за обнова на вашиот единица, направи еден повик, бидејќи ние ги сите акции. Истиот ден ПРЕВОЗОТ. Про Gear е обезбедување на квалитет за повеќе 20 години. Во прилог на нашите големи залихи на подготвени да брод размена обновил Роквел Разликите, ние исто така нудиме обновата на услуга на вашиот Диференцијални оска Премиер. We will be happy to help you locate the Rockwell differential you need as well as free expert advice on service and repair. Контактирајте не денес да се зборува со диференцијален експерт.

Роквел било апликација од Off Road да OTR:

Линија за релации и апликации градот испорака, ArvinMeritor нуди полн спектар на тандем погонските оски од 34,000 lbs. до 50,000 lbs. гигант. Meritor тандем оски се изградени за да се справи со тешки товари, а истовремено помагајќи да се намали одржување и оперативни трошоци. ArvinMeritor нуди најширок избор на стапките оска со достапноста на брзо стапки за подобра економија на горивото. и, кога се потребни таг Тандеми за оптоварување дистрибуција, ArvinMeritor да обичај-вклопуваат речиси секоја апликација.

Најновите ArvinMeritor дизајн МТ-40-143MA-Н е дизајниран за да се елиминира вибрациите во текот на целиот погон. Овие оски беа Инженерните со заден носач кој Amboid дизајни опрема обезбедување погоре centerline позиционирање на запчаникот возење. Ова позиционирање значително го намалува интер-оска на погонската група која ќош, за возврат, минимизира погонската група вибрации за изградба и одбиваат апликации, ArvinMeritor нуди полн спектар на еден-намалување тандем погонските оски од 34,000 lbs. до 50,000 lbs.

GAWR и двојно намалување оски од 52,000 lbs. до 70,000 lbs. гигант. Со најширок спектар на стапките на располагање, стапки и брзо оска за подобрување на економија на горивото, тоа не е изненадување дека Meritor изградба и одбиваат оски се најповолни за најчесто spec'd во индустријата. Бидејќи возила во сеча и рударски струки често се потребни за да дестинации исклучително тешки товари, ArvinMeritor нуди широк спектар на еден намалување диск тандем оски со бруто тежина на оските (гигант) капацитети од 40,000 lbs. до 70,000 lbs