Обновеното Стерлинг Разликите

Ние сервис и да ја инсталирате било која и сите, обновил разлики Стерлинг камион.

Обновеното камион диференцијални Стерлинг понудени во целиот свет. Ние можеме да ви достави вашиот обновен Стерлинг диференцијал од утре. Ние, исто така брод во светот. Ние нудиме изградена Стерлинг разлики и делови на камион. The Sterling axle was developed to replace the Dana 60 and Dana 70. на Стерлинг 10.5 axle is currently only made as a full floating axle. Илјадници изградена разлики Стерлинг камион во парк подготвен да брод денес. Ние сме ви едно изградена Стерлинг камион диференцијални продавница.

Повик денес
ни е-мејл

Општи спецификации

  • мерки прстен опрема 10.5 инчи (270 mm).
  • 35 шпонка шахтите оска со 1.5 во (38 mm) дијаметар
  • коефициенти 3.08 до 4.30. Тековната продукција стапки се нудат 3.31, 3.55, 3.73, и 4.30..
  • 2005 преку 2012 имаат 13.38 во (340 mm) диск сопирачки, двојна клипот дебеломер и 8.1 во (210 mm) во шапка сопирачки паркинг.
  • 2013 имаат 14.29 во (363 mm) диск сопирачки, двојна клипот дебеломер и 9 во (230 mm) во шапка сопирачки паркинг.
Rebuilt Sterling Differential

Проверете нашата онлајн Камион делови Магазин

Transmission


преноси


Transfer Case


трансфер на случаи


погонска


погонски осовини


камион оски


камион Оски


камион pto


камион PTOs


разлики камион


диференцијали


пренос делови


пренос Делови


диференцијални Делови


диференцијални Делови


Трансфер на случај Делови


Трансфер на случај Делови


pto делови


PTO Делови


Transmission


преноси


Transfer Case


трансфер на случаи


погонска


погонски осовини


камион оски


камион Оски


камион pto


камион PTOs


разлики камион


диференцијали


пренос делови


пренос Делови


диференцијални Делови


диференцијални Делови


Трансфер на случај Делови


Трансфер на случај Делови


pto делови


PTO Делови


transmission warranty

диференцијали, преноси, трансфер на случаи & PTOs се нови и изградена од страна про Gear и покриени со една година, неограничен гаранција километражата. *види гаранција. Сите други гаранции кои се на производителот.