Dallimet rindërtuar Truck2019-02-27T09:14:12-04:00

Dallimet Truck rindërtuar dhe Truck Parts.

Ne mund të dorëzojë tuaj, rindërtuar diferenciale kamion nga nesër. Rindërtuar diferenciale kamion mashtrim i madh, pjesë, diferenciale reja dhe të përdorura diferencat kamion.

Mijëra ri & dallime rindërtuar kamion në magazinë, gati për të transportuar sot.

A nuk e shohin diferencial ju duhet? thirrje & flisni me një ekspert të diferencuar.

Ne kryerjen rindërtuar, dallime reja dhe të përdorura dhe pjesë për rigs mëdha, Kamionë dhe pajisjet. Our experienced staff can also help you with your differential-related questions. Në Pro veshje dhe transmetimit Inc., ne jemi one-stop shop juaj rindërtuar diferencuar.
Ne shërbim dhe instaloni çdo dhe të gjitha, dallime rindërtuar. Mijëra diferencat në magazinë, gati për të transportuar sot, duke përfshirë, dallime të reja dhe rindërtuar Mack, dallime Rockwell, dallime Eaton, Pjesë diferenciale, dhe me shume. Ne mund të ju ndihmojë me ndonjë pjesë gjysmë kamion pa marrë parasysh se çfarë markë. Nëse ju nuk e shihni pjesët që ju duhet, na telefononi ne aksioneve të gjitha e bën dhe modelet e.

Na dërgoni me email
Telefononi Sot

Si për të llogaritur raportin diferencuar gear?

raporti gear bosht juaj përcakton se sa herë rrotullohet boshtesh juaj për çdo rrotullim të plotë gomave. Raporti gear shpesh mund të përcaktohet nga kodi VIN të automjetit ose të listuara në tag bosht. disa prodhues, Nuk mund të përfshijnë këtë informacion në VIN. Raporti gjithashtu mund të gjendet duke pjesëtuar numrin e dhëmbëve mbi gear unazë me numrin e dhëmbëve mbi gear lidh duart.

[ Dhëmbë unazë Gear / Dhëmbët Pinion Gear ] = [ 41 / 11 ] = [ 3.73 ]

GEAR RAPORTI KALKULATOR

Llogaritni raportin tuaj gear poshtë nga hyrja e numrit të dhëmbëve në veshje tuaj unazë & gear lidh duart.

Differential Gear Ratio

Telefononi Sot & Merre pjesët tuaja Tomorrow

 • Dallimet rindërtuar

 • instalimi Kits

 • Positraction dhe dollapët

 • unazë & lidh duart ingranazhet

 • spools & Mini spools

 • rastet & Spider Gears

 • lidh duart Yokes

 • Duke Kits

 • Seal Kits

 • boshte bosht

 • Performance & Garë Parts

 • Mbulon diferenciale

 • pjesë & aksesorë

 • Axle Duke Kits

 • Gears

 • Drivelines

 • boshte

 • Anëtarët e treta

 • Brake Kits

 • cilindra

 • housings

 • bearings

 • Setup Tools

 • vaj & aditivëve

 • ingranazhet Sets

 • kurorë & pinions

 • Leva ndryshim

CALL US
pjesë