Spicer® на сите тркала 6 x 6 Оски на погонскиот систем

Spicer® на сите тркала 6 x 6 Оски на погонскиот систем

Spicer® 6 x 6 системи за погон на сите тркала are ideal for a wide variety of specialty applications such as mixers, дампери, комунални камиони, платформи за нафта, дрвосечачи, дворски инспектори, wreckers, противпожарни пумпи, градежни возила, и камиони за несреќи.
Spicer All Wheel 6 x 6 Drive Systems
Погледнете прирачник за делови
Системите Spicer со погон на сите тркала се достапни во три конфигурации на пренос за да се прилагоди погонската линија за специфични струки. Запчаници за единечна редукција се идеални за конвенционално работење на автопат или каква било апликација каде брзината на автопатот е норма. Планетарните запченици за двојно намалување ќе се справат со груб терен, работа надвор од автопат. Запчаниците со двоен опсег овозможуваат длабоко намалување на нискиот опсег за максимална моќност и влечење, сепак работи исто како оска со единечна редукција во висок опсег. , снег, чакал, или други лизгави услови на патот се присутни.

Кликнете за поголем преглед

во прилог, Моделите за единечно намалување може да се нарачаат со Spicer® контролиран диференцијал на влечење: диференцијал на тркалото пристрасно вртежен момент контролиран од возачот што насочува поголема моќност кон тркалото со најдобро влечење. Опција за заклучување на диференцијалот на тркалото контролирана од возачот е исто така достапна за 23,000, 26,000, 46,000 и 52,000 lb. модели. Овие опции се идеални за апликации каде мраз, снег, чакал, или други лизгави услови на патот се присутни.

Ние складираме и рушиме и го обновуваме Spicer All Wheel 6 x 6 Возете системи за да ја претворите моќноста на моторот на вашиот камион во широк спектар на работни способности на самото место. Нашата услуга процес започнува со темелна инспекција, чистење, и целосна евалуација. Потоа, по нашите дијагноза, only Spicer OEM Parts are used as replacements during our reassembly.

Имаме и резервни делови за замена за сите модели на Spicer Axles. Ние сме биле успешно доставување случаи трансфер, менувачи, диференцијали, оски, PTOs и повеќе делови камион за повеќе 20 години и понуди едногодишен неограничен километража гаранција за сите оски камион тешки ние продаваме!

Проверете нашата онлајн Камион делови Магазин

Transmission


преноси


Transfer Case


трансфер на случаи


погонска


погонски осовини


камион оски


камион Оски


камион pto


камион PTOs


разлики камион


диференцијали


пренос делови


пренос Делови


диференцијални Делови


диференцијални Делови


Трансфер на случај Делови


Трансфер на случај Делови


pto делови


PTO Делови


Transmission


преноси


Transfer Case


трансфер на случаи


погонска


погонски осовини


камион оски


камион Оски


камион pto


камион PTOs


разлики камион


диференцијали


пренос делови


пренос Делови


диференцијални Делови


диференцијални Делови


Трансфер на случај Делови


Трансфер на случај Делови


pto делови


PTO Делови


transmission warranty

диференцијали, преноси, трансфер на случаи & PTOs се нови и изградена од страна про Gear и покриени со една година, неограничен гаранција километражата. *види гаранција. Сите други гаранции кои се на производителот.

Pro Gear & Transmission