Роквел Meritor Менувач колекции & Прстен и крило

Ние можеме да им Роквел Meritor делови и прирачници служба на барање!

Meritor логотопогонска оска резервни линија на производи Meritor ве поддржува со полн спектар на резервни делови и склопови. Ние нудиме делови, сервис и поправка формираат најновите тандемска оска на оски кои биле околу со децении. Спирален диск и Управувано Брзини, Внесете Валове и Thru Валове страна Брзини, Крило Брзини и пајаци.

Имаме оригинален Роквел – Комплети за запчаници и прстен и пињони на залиха. Проверете нашата инвентар.

За детални упатства како најдобро да ги идентификувате прстенот и пинисот, ве молиме користете ја врската подолу.

прстен & Идентификација на пинион

Rockwell Meritor сетови за брзини прстен и pinions

*P ‐ Included in Partners program
*A ‐ Available in All Fit
дел #моделсооднос  
A39888‐5RR23160430АP
B41278‐1RD20145433АP
B41280‐1RD20145463АP
B41282‐1RD20145488АP
B41284‐1F529RD20145529АP
B41512‐1RD20145358АP
B41514‐1RD20145373АP
B41678‐1RD20145390АP
B41680‐1RD20145411АP
B41684‐1RR20145390АP
B41686‐1RR20145411АP
A41272‐1RR20145513А
A41304‐1RR20145557А
A41458‐1RR20145614А
A41460‐1RR20145643А
A41468‐1RD20145614А
B41268‐1RR20145463А
B41274‐1RR20145529А
B41456‐1RR20145586А
B41466‐1RD20145586А
A39498‐3RS15120614P
B41266‐1RR20145433P
B41270‐1RR20145488P
B41500‐1RR20145373P
A39666‐1RD/RP23160538
A42202‐1F336MD20143336
A42202‐1R336MR20143336
A42204‐1F355MD20143355
A42204‐1R355MR20143355
A43752‐1F342MD20143342
A43752‐1R342MR20143342
B43498‐1F247MD20143247
B43498‐1R247MR20143247
B43500‐1F264MD20143264
B43500‐1R264MR20143264

Тестирано за Вашето возила Комерцијални одделение

Прстен и крилоНашите круна тркала и крило опрема одат преку детални испитувања и се дизајнирани, произведени во исти комплети за оптимални перформанси и намалување на абење. Ова значи дека вашиот купени делови ќе ги исполни стандардите за Роквел Meritor дека оригиналните производители фондови.

апликација:

тркало круната & крило на повеќето нагласи делови од возилото уредување на овие две е познат како хипоциклоиден. Хидростатско диск работи со или монтирање на стандард хидрауличниот систем хардвер врз резервоар со прикачен хидраулични мотор или со заклучување на сместен хидраулична пумпа & мотор за механичка оска.

Тие се користат за одржување на движење напред, да се задржи оваа динамика и излез вратило диск страни покрива се отстранети & запчаникот и круна тркалата се целосно заменети со диференцијален.

оска Апликации:

 • Врз патниот Linehaul и on-автопат
 • Автобуска, Транзит и моторни тренер
 • Специјалност и Оф-автопат
 • воени

Има шкафчиња и повеќе за погонските оски на комерцијални возила

 • Freightliner
 • Peterbilt
 • Kenworth
 • Мек
 • Форд и ГМ

Премиум резервни производи:

 • Целосно оскините, нови превозници и преработени превозници
 • Најбрзиот и најпознатите заврши сооднос спектар во индустријата од 2.47-7.17
 • Користење специфични колекции
  • заптивки & лежишта
  • Интер-осовина Диференцијални Делови
  • сврзувачки елементи
  • библиотеки & изолација
  • Целосно Главен диференцијален собранија
  • заптивки
  • лежишта
 • диференцијални Делови
  • Менувач колекции
  • спирален диск & управувано брзини
  • Внесете Валове & преку Валове
  • пајаци, Страна Брзини и крило запчаници
 • Кожуси и осовина Валове
  • Обновеното колекции
  • Инсталирајте колекции
  • оска шахтите

Роквел Meritor Имајќи колекции, безшумен и вибрации, пајаци, брзини оска, моќ делител делови, превозници, прачки вртежен момент, чаури, u-зглобовите, диференцијална куќишта, тандем оски и 6x6 на и надвор од патот камиони и возила.

Проверете нашата онлајн Камион делови Магазин

Transmission


преноси


Transfer Case


трансфер на случаи


погонска


погонски осовини


камион оски


камион Оски


камион pto


камион PTOs


разлики камион


диференцијали


пренос делови


пренос Делови


диференцијални Делови


диференцијални Делови


Трансфер на случај Делови


Трансфер на случај Делови


pto делови


PTO Делови


Transmission


преноси


Transfer Case


трансфер на случаи


погонска


погонски осовини


камион оски


камион Оски


камион pto


камион PTOs


разлики камион


диференцијали


пренос делови


пренос Делови


диференцијални Делови


диференцијални Делови


Трансфер на случај Делови


Трансфер на случај Делови


pto делови


PTO Делови


transmission warranty

диференцијали, преноси, трансфер на случаи & PTOs се нови и изградена од страна про Gear и покриени со една година, неограничен гаранција километражата. *види гаранција. Сите други гаранции кои се на производителот.