Камион Hendrickson Суспензии

Hendrickson AR2 Air Over Walking Beam Suspension

Ar2

Ar2 ™ обезбедува полесни тежина за повеќе носивост капацитет, долг живот, и подобро возење за подобрена издржливост за помалку прекини, висока артикулација можности за вклучување / исклучување на патот апликации и дизајнирани и произведени компоненти кои го испорачуваат повеќе удобност, па дури и подобри перформанси на системот.

Научи повеќе

Primaax EX

PRIMAAX® EX is a severe-duty vocational air suspension that features a robust structural design with optimized suspension geometry for exceptional stability, ракување и возење. Напредно суспензија технологија за ригорозните барања на стручно, тешка услуга, и апликации тешки релации. систем на суспензија-индуцирана погонска група на вибрации е значително намалена со PRIMAAX EX во споредба со конкурентна воздух суспензии коса-рака, што резултира во повисоки удобноста на возачот и помалку предвремено абење на скапи камион и телото опрема.

Научи повеќе
Hendrickson Primaax EX Severe duty Vocational Air Suspension
Hendrickson ULTIMAAX-Advanced Severe-duty Rubber Suspension

Ultimaax

ULTIMAAX® се препорачува за депонија, сеча, смет, миксер, нафтено поле и апликации за рударство. Обезбедува подобрена стабилност, ракување и возење квалитет, дури и во најтешките должност средини каде што возилата се соочуваат со остри и неочекувани условите на земјата. Интеграцијата на докажани одење Hendrickson е (Израмнувањето) технологија зрак, со својот патентиран прогресивна стапка пролет, обезбедува рамнотежа на ставената стабилност и истовар на квалитет на возење, дури и во повеќето солиден средини.

Капацитети до 60,000 lbs. со дополнителни капацитети во развој.

Научи повеќе

ИМА

Двете ИМА 40K 46k и се одобрени за употреба со лифт осовини и до 25 проценти теренската работа. ИМА ™ 40K / 46k воздух суспензии обезбеди одлична за- и ефикасноста на оф-автопат, квалитет на возење, и заштита на товар. во прилог, има семејството на суспензии е достапна со опционален EDGE систем за да се намали на погонската група вибрации.

Научи повеќе
Hendrickson HAS Light-duty Vocational Air Suspension
Hendrickson HN VariRate Spring System

HN Серија

The VariRate® Пролет Системот обезбедува уникатен баланс помеѓу истовари квалитет на возење и натоварени стабилност и ја елиминира потребата за центар чаури, изработка на HN одржување слободни. На HN нуди значајни заштеди на тежина наспроти конкурентни суспензии. Апликации вклучуваат депонија, rufuse, миксер, сеча и војската. HN® е дизајниран да се намали телесната тежина и да се подобри квалитет на возење без жртвување на издржливост и стабилност во стручното апликации.

капацитетите на 40,000, 46,000 и 52,000 lbs.

Научи повеќе

RT / RTE Серија

Hendrickson дизајнирана извори се обезбеди доследна на федерот за подолг живот како изедначување греди дистрибуира оптоварување подеднакво помеѓу двете оски за подобро влечење. Системот функционира добро во различни апликации стручно камион како депонија, смет, миксер и воени апликации. RT ™ / RTE ™ е издржлив челик пролетта суспензија со наследството од над 90 години на сигурност во најтешките апликации.

RT капацитети до 65,000 lbs. и СВТ капацитети до 50,000 lbs.

Научи повеќе
Hendrickson HAS Light-duty Vocational Air Suspension
БрендмоделИнфоПрирачник деловиSales ManualПрирачник услуги
ХендриксонAr2Погледнете ја страницата AR2 Parts ManualAR2 Sales ManualAR2 Service Manual
ХендриксонHAS 40LH-400 Tandem AxleПогледнете ја страницата HAS 40LH-400 Tandem Axle Parts ManualHAS 40LH-400 Tandem Axle Sales ManualHAS 40LH-400 Tandem Axle Service Manual
ХендриксонИМАПогледнете ја страницата HAS Sales ManualHAS Maintenance Manual
ХендриксонHAS single Axle SpartanПогледнете ја страницата HAS-single-Axle-Spartan-Parts-ManualHAS single Axle Service Manual
ХендриксонHN FRПогледнете ја страницата HN-FR-Parts-ManualHN-FR-Sales-ManualHN FR Service Manual
ХендриксонHNПогледнете ја страницата HN Parts ManualHN Sales ManualHN Service Manual
ХендриксонPrimaax EXПогледнете ја страницата Primaax EX Sales Manual
ХендриксонPrimaax EX - Army Heavy Dump TruckПогледнете ја страницата Primaax EX - Army Heavy Dump Truck Sales Manual
ХендриксонPrimaax EX - CaterpillarПогледнете ја страницата Primaax EX - Caterpillar Parts ManualPrimaax EX - Caterpillar Service Manual
ХендриксонPrimaax EC Composilite SC MixerПогледнете ја страницата Primaax EC Composilite SC Mixer Sales Manual
ХендриксонPrimaax EX-Firemaax EXПогледнете ја страницата Primaax EX-Firemaax EX Parts ManualPrimaax EX-Firemaax EX Service Manual
ХендриксонPrimaax EX-FreightlinerПогледнете ја страницата Primaax EX-Freightliner Parts ManualPrimaax EX-Freightliner Sales Manual
ХендриксонPrimaax EX-InternationalПогледнете ја страницата Primaax EX-International Parts ManualPrimaax EX-International Sales ManualPrimaax EX-International Service Manual
ХендриксонPrimaax EX-KenworthПогледнете ја страницата Primaax EX-Kenworth Parts ManualPrimaax EX-Kenworth Sales ManualPrimaax EX-Kenworth Service Manual
ХендриксонPrimaax EX-MackПогледнете ја страницата Primaax EX-Mack Parts ManualPrimaax EX-Mack Service Manual
ХендриксонPrimaax EX-MilitaryПогледнете ја страницата Primaax EX-Military Sales Manual
ХендриксонPrimaax EX-TridemПогледнете ја страницата Primaax EX-Tridem Sales Manual
ХендриксонPrimaax EX-VolvoПогледнете ја страницата Primaax EX-Volvo Parts ManualPrimaax EX-Volvo Sales ManualPrimaax EX-Volvo Service Manual
ХендриксонRT-RTE Heavy DutyПогледнете ја страницата RT-RTE Heavy Duty Sales ManualRT-RTE Heavy Duty Service Manual
ХендриксонRT-RTE InternationalПогледнете ја страницата RT-RTE International Sales Manual
ХендриксонRT-RTE MilitaryПогледнете ја страницата RT-RTE Military Sales Manual
ХендриксонRT-RTEПогледнете ја страницата RT-RTE Parts ManualRT-RTE Sales ManualRT-RTE Service Manual
ХендриксонUltimaaxПогледнете ја страницата Ultimaax Sales Manual
ХендриксонUltimaax Fire RescueПогледнете ја страницата Ultimaax Fire Rescue Parts ManualUltimaax Fire Rescue Sales ManualUltimaax Fire Rescue Service Manual
ХендриксонUltimaax InternationalПогледнете ја страницата Ultimaax International Parts ManualUltimaax International Service Manual
ХендриксонUltimaax KenworthПогледнете ја страницата Ultimaax Kenworth Parts ManualUltimaax Kenworth Service Manual
ХендриксонUltimaax MilitaryПогледнете ја страницата Ultimaax Military Sales Manual
ХендриксонUltimaax Western StarПогледнете ја страницата Ultimaax Western Star Sales ManualUltimaax Western Star Service Manual

Проверете нашата онлајн Камион делови Магазин

Transmission


преноси


Transfer Case


трансфер на случаи


погонска


погонски осовини


камион оски


камион Оски


камион pto


камион PTOs


разлики камион


диференцијали


пренос делови


пренос Делови


диференцијални Делови


диференцијални Делови


Трансфер на случај Делови


Трансфер на случај Делови


pto делови


PTO Делови


Transmission


преноси


Transfer Case


трансфер на случаи


погонска


погонски осовини


камион оски


камион Оски


камион pto


камион PTOs


разлики камион


диференцијали


пренос делови


пренос Делови


диференцијални Делови


диференцијални Делови


Трансфер на случај Делови


Трансфер на случај Делови


pto делови


PTO Делови


transmission warranty

диференцијали, преноси, трансфер на случаи & PTOs се нови и изградена од страна про Gear и покриени со една година, неограничен гаранција километражата. *види гаранција. Сите други гаранции кои се на производителот.