Теракота Трансфер случаи

Обновеното теракотни Трансфер случаи

Ние акции и да го урне и обнова на теракотни Трансфер случаи да конвертирате моќ вашиот камион, мотор за широк спектар на теренска работа способности. Нашата услуга процес започнува со темелна инспекција, чистење и целосна евалуација. Потоа, по нашите дијагноза, само Оригинален теракотни OEM делови се користат како замена за време на нашата повторна монтажа. Овие случаи тешки теракотни Transer обезбеди до 800HP и 22,000 lb-ft на вртежен момент влез со единечен или двоен единици брзина.

Прилагодено пренос на случај Решенија:

Нашите техничари обнова случаи трансфер специјалност за било какви барања со повеќе опции, вклучувајќи:

  • една или двојна единици брзина
  • директна или далечински монтажа
  • PTO излез / хидраулична пумпа влошки
  • вратило-исклучите пумпа влошки
  • предните и задните монтирани исклучува
Проверете нашата инвентар

Популарни теракотни Трансфер случаи:

Некои од нашите најпопуларни случаи трансфер се наведени подолу, but please Контактирајте не for more information on other models that we offer or to discuss your specific application needs.
МОДЕЛ MAX INPUT вртежен момент MAX влез брзина
TR1397 17000 2800
TR2205 17000 3000
TR2218 12500 / 900 3000 / 500
TR2226 17000 2800
TR2273 12500 / 475 3000 / 500

Нашите изградена теракотни Трансфер случаи се покриени со нашата една година, неограничен гаранција. Ние нудиме целосна линија на обновил случаи трансфер со Spicer, Eaton, Роквел, Meritor, Мек, Дана, Fabco, Marmon Herrington, меѓународен, Volvo, GM, Dodge, Џип, Isuzu, Oshkosh, FWD, и TIMKEN и Кларк.

Ние нудиме превозот во светот. Контактирајте не денес

Ние продаваме случаи трансфер на сè, вклучувајќи, прстен и крило, тркало круна и крило, погонска оска, и сите поврзани со делови од сите водечки производители на нови и користени единици.

Cotta Transfer Case Manuals

BrandмоделInfo PageПрирачник услуги
теракотаTR1397View Page TR1397 Spec Sheet
теракотаTR2059View Page TR2059 Spec Sheet
теракотаTR2205View Page TR2205 Spec Sheet
теракотаTR2218View Page TR2218 Spec Sheet
теракотаTR2226View Page TR2226 Spec Sheet
теракотаTR2273View Page TR2273 Spec Sheet

Проверете нашата онлајн Камион делови Магазин

Transmission

преноси

Transfer Case

трансфер на случаи

Driveshaft

погонски осовини

truck axles

камион Оски

truck pto

камион PTOs

truck differentials

диференцијали

Transmission parts

пренос Делови

Differential Parts

диференцијални Делови

Transfer Case Parts

Трансфер на случај Делови

pto parts

PTO Делови

Transmission

преноси

Transfer Case

трансфер на случаи

Driveshaft

погонски осовини

truck axles

камион Оски

truck pto

камион PTOs

truck differentials

диференцијали

Transmission parts

пренос Делови

Differential Parts

диференцијални Делови

Transfer Case Parts

Трансфер на случај Делови

pto parts

PTO Делови

transmission warranty

диференцијали, преноси, трансфер на случаи & PTOs се нови и изградена од страна про Gear и покриени со една година, неограничен гаранција километражата. *види гаранција. Сите други гаранции кои се на производителот.